Niels (Transportplanner)

Niels is na zijn opleiding Logistics Management begonnen bij zijn huidige werkgever als Fleetplanner. Deze functie heeft hij een jaar uitgevoerd. Hij zocht meer verbreding en kon intern doorgroeien naar Country Planner. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle transporten van en naar Ierland. Hij bepaalt of een rit via Cork of Dublin moet. Daarnaast heeft hij contact met de charters in Ierland en verleent hij in zijn rol de klantenservice. Tijdens zijn afstudeerstage heeft Niels onderzoek gedaan naar het optimaliseren van het voorraadbeheer bij een groothandel. Hier bracht hij de voorraad in kaart in Excel en deelde hij deze in, in categorieën. Vervolgens maakte hij een Excel tool met minimale en maximale voorraadwaardes, waardoor het voor inkopers overzichtelijk wordt wanneer en hoeveel ze moeten inkopen. Bovendien kan met deze werkwijze de huidige voorraad nog steeds met 50% verminderd worden. Niels is nu op zoek naar een uitdaging als Planner binnen de Supply Chain.

Niels is een analytische jongeman die goed is met cijfers. Hij legt snel verbanden, waardoor hij oorzaken gemakkelijk in kaart brengt en oplossingen aandraagt. Bovendien werkt hij doelgericht en kan hij goed prioriteiten stellen. In groepsprojecten is Niels degene die altijd netjes zijn werk in orde heeft en een goed niveau aanlevert. Tot slot kan Niels goed samenwerken en beschikt hij over een flexibele instelling. Samen met zijn collega’s vindt hij altijd een manier om gewenste resultaten te behalen. Dit doet hij door open te staan voor nieuwe ideeën en op een prettige manier te communiceren.

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar, hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Eindverantwoordelijk voor alle ritten van- en naar Ierland;
  • Plannen van de transporten; ritten indelen bij charters, containerplanning en routeplanning;
  • Customer Service verlenen aan klanten;
  • Contact met charters;
  • Administratieve taken met betrekking tot contracten en kosten.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

25

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Quintiq